Sex

Hete zomer in het park

De zon scheen onverbiddelijk hard over het park en de meeste mensen lagen loom te zonnen of te lezen onder een parasol. Ik zat te mijmeren op een bankje in de schaduw wat weggestopt tegen de , hoe het zou zijn moesten al de mensen in het park spontaan op elkaar zouden kruipen en hevig beginnen neuken.
Als nymfomane wist ik al wat mijn pervers brein voor mij in petto hield. Ik voelde mijn clit zwellen en mijn mossel nat worden. Ongemakkelijk begon ik mijn billen tegen elkaar te duwen.
Een jong koppeltje ging enkele meters van mij op het zitten en begon zedig te kussen. Na een tijdje wou hij meer en begon de binnenkant van haar dijen te strelen. Nee, nee hoorde ik ze fluisteren. De bobbel in de korte broek van de jongen sprak echter boekdelen.
Een geil plannetje ging door mijn verdorven brein want ik had mijn speciale poppers mee.
Hi, zei ik, mag ik even ? Het meisje was tevreden met mijn tussenkomst want haar lief zat daar nog steeds gereed met een stijve lat in zijn broek.
Ik heb een lekkere parfum mee zei ik om het gesprek op gang te brengen en haalde mijn flacon speciale popper boven. Snuif maar eens diep zei ik en plaatste de flacon onder haar neus.
Ze inhaleerde diep, de jongen volgde en inhaleerde eveneens diep. Het effect was beter dan ik had verwacht. Hun ogen gingen paraplu staan en een straaltje speeksel kwam uit hun mondhoeken.
De jongen haalde zijn stijve lat uit zijn broek en begon zich zonder schroom al te trekken. Het meisje deed haar benen open, trok haar onderbroek opzij en begon zich hevig te vingeren.Ik had zoals gewoonte geen onderbroek aan en begon te masturberen.
Ik liet beide lovers nog eens goed ruiken aan mijn popper flesje en de jongeman kroop spontaan op zijn lief. Zwaar hijgend en met hevige stoten ging zijn stijve lul in en uit haar natte flamoes.
Nog voor de jongen had kunnen schieten kwam de troela kwijlend klaar.
Ik kroop op de jongen zijn stijve lul en begon hem hijgend te berijden terwijl ik eveneens een snif van mijn flesje nam. Mijn kop ontplofte en de ballen van de jongen ook. Goal, goal roepend voelde ik hoe hij zijn geil in mijn hete kut schoot en ik hevig klaarkwam.
Zijn troela was zich aan het vingeren met een wilde blik in haar ogen en kwam nog eens met een hevige zucht klaar.
Terwijl het koppel naast elkaar ging liggen ging ik er stilletjes vandoor.
Mijn dag kon niet meer stuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top