Sex

Nieuwe buurvrouw

Sinds enige weken heb ik een nieuwe buurvrouw een leuke vrouw en ongeveer 26 jaar en gescheiden, toen ze eenmaal verhuisd was kwam ze kennis maken bij een bakkie. Nu hier ga ik niet in op haar verdere prive leven maar vertelde haar in de loop van het gesprek dat ik ben en zo ook als het uit komt naakt in de achtertuin ben. Waar zij geen problemen mee zei te hebben en als ik er zin in zou hebben me nou ook wel uit mocht kleden, ze vond dat wel mooi om te zien een gebruind mannen lichaam. Ondanks dat ik toen naakt was kwam en inderdaad naakt was werd er alleen maar gepraat o.a. over hoe ik was geworden en dat ondanks mijn naaktheid de achterpoort altijd los is. Het was een dag van bijna 30 gr. en toen de zon weg was besloot ik in de achtertuin te gaan zitten, in de schaduw met een beetje wind was het daar beter dan binnen. Met de rugleuning achter over lag ik een beetje weg te doesellen en had niet in de gaten dat de poort open ging en zij achter kwam.

Tot ik iets tussen mijn benen voelde en mijn ogen open deed en ik haar zag staan in een miniscule bikini die meer liet zien dan verborg. Ze had mijn lul in haar handen en keek mij aan, ik gaf geen commentaar maar liet ze haar gang gaan zodat ze ook mijn ballen in haar andere hand nam. Natuurlijk dat ze mijn lul al snel stijf had met zijn 20 cm, en hem bleef strelen en ik zacht begon te kreunen even later stopte zij draaide haar rug naar mij toe en ik maakte het kleine behaatje los en liet het vallen. Langs achter pakte ik haar vast en begon met haar tepels te spelen tot ze lekker stijf waren, piet dan mijn handen naar beneden gaan. En begon door haar slipje heen haar lipjes te strelen en al snel begon haar slipje nat te worden, voor mij een teken mijn hand er in te steken en haar daar te masseren. Niet lang daarna sleurde ze zelf haar slipje ook uit draaide zich om en vloog mij om mijn nek en onze tongen vonden elkaar waarbij mijn lul zijn grootste vorm aan nam.

Even later nam ze hem in haar mond terwijl ik met haar tepels bleef spelen en haar een beetje vingerde en we werden beide steeds geiler tot we beide een keer klaar kwamen. Dit vond ze voor een eerste keer voldoende maar als ik de volgende keer die zeker zou komen condooms in huis zou hebben was ze bereid verder te gaan en zich laten neuken. We hebben die middag nog wel een paar uurtjes in mijn samen gezeten voor haar bikini aan ging en zij naar huis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top